uFeel.me
Къде си?
Автор: rosen_rosen,  21 март 2011 г. в 10:00 ч.
прочити: 457

Дъждът те скри зад своите завеси.
Измокри ме, но не от туй боли,
а само от въпросите - \"Къде си?\"
\"Изплаших ли те с толкова мечти?\"

А отговорът, сигурно е лесен -
игрив, ненатоварен със вина...
Звучи красиво в новата ми песен,
която подарявам ти сега.

Мелодията - тъжна е, и нежна,
но думите, аз моля, запомни!
Любов са те, и болка, тъй безбрежна...
С усмивка, с топлота ги прегърни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me