uFeel.me
Къде си, моя любов
Автор: qnko_pz,  12 юни 2013 г. в 12:48 ч.
прочити: 213
Къде си, моя любов?
Мечтата за теб аз в сърцето си нося...
Колко дни и нощи безчет
в тишината нежност ще прося?

Къде си, моя вярна любов?
Не отдъхваща без да ме зърнеш,
аз съм тук, потърси ме, любов,
само крачка встрани и пак ще ме видиш!

Зная, има те, моя любов!
Душата ми има свойте въпроси,
но й стига само любов,
с нея кръста си неуморно да носи... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me