uFeel.me
Къде е любовта?
Автор: slance,  8 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 441
Има ли любов попитах звездите,
има ли любов попитах луната,
има ли любов попитах небето-
,,да,тя е в сърцето"-
отговор толкова лесен и все пак
в сърцето е есен..
вместо листа обаче капят сълзи..
сълзи,от които боли,
плаче сърцето на едно дете
заради момче,
което с него се подигра
и оскверни неговата чиста душа..
това дете вече е жена,
която също разбива чуждите сърца..
една жена-забравила е да обича тя,
загубила пътя към своята душа
и за всичко е виновна тя-любовта..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me