uFeel.me
КРАЯТ
Автор: Divna,  9 септември 2012 г. в 16:37 ч.
прочити: 567

Поглеждам в очите ти, обзема ме страх.

Потръпвам от ужас - не се виждам в тях.

И ледени стъпки в душата ти чувам,

кънтят оглушително - не съществувам.

 

Открехвам сърцето ти с бегла надежда,

че нещо останало в него ще има.

Но бездна дълбока оттам ме поглежда,

вихрушка посреща ме - сякаш е зима.

 

В ума ти надниквам със мъка голяма,

поглъща ме мракът на пълно забвение.

Това ли е краят и там ли ме няма?

Изгубена в нищото без обяснение...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me