uFeel.me
КРАСИВА СИ
Автор: angelbard,  15 март 2013 г. в 07:20 ч.
прочити: 360
Красива си като сълза в очите на девица,
пролята с тръпката на първата любов,
красива си като летяща във небето птица,
зареяна свободно в полета си нов!
Красива си като море резпенено игриво,
сред зъберите скални на брега,
красива си като кокиче зимно, живо,
сред бухналите преспи на снега!
Красива си като дърво в златиста есен,
пламтящо във безбройни цветове,
красива си като звука на чудна песен,
дошла при нас от други светове!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me