uFeel.me
КРАДЛА
Автор: jina97,  14 февруари 2010 г. в 14:14 ч.
прочити: 202
Аз искам да открадна целия ти свят
                  и да се пъхна в него,
а после да се спотая до теб
                  безнаказано, смирено.
Крада от тебе миг след миг
и кражбите във дни обръщам,
години крадени във плик
в бъдеще наше превръщам.
И краденето ден след ден
на пристрастяване прилича,
аз в крадла се превърнах зарад теб,
че никой друг не ще ме тъй обича.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me