uFeel.me
КОСМИЧЕСКА СИМФОНИЯ ЗА ВЛЮБЕНИ СЪРЦА
Автор: Pobeditel,  15 януари 2011 г. в 22:35 ч.
прочити: 457
Навярно усещането е страхотно
да се намери златото на инките,
да се откриват неизследвани земи,
да се покоряват снежни върхове.
Но знам, че това е просто нищо
пред късмета веднъж да срещнеш
и запазиш дълговечно любовта.

Прониквам в непокорните ти вени,
разливам се в пределите на мисълта ти
като море от безкрайно щастие,
изпълвам клетките и същността ти
със лъчи от феерични цветове.
С теб живеем в хармоничен свят от
неизпепелени мелодични вечности.

Когато се отправя в някой светъл ден
към непознати и далечни светове
в дълбините на фриволното пространство,
искам те до мен моя тиха, нежна пролет
за да възвестим красотата на живота,
а следите от душите ни нека бъдат
космическа симфония за влюбени сърца.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me