uFeel.me
КОПНЕЯ
Автор: liviq-Zdravka,  1 февруари 2009 г. в 14:07 ч.
прочити: 297

Аз отдавна копнея

в нежна прегръдка

теб да приема,

в свойта ласка омайна

твоя дух да смиря

и с най-добрата повеля

в мойта клада магьосна,

твоя кипеж,

на звездни капки

           да претопя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me