uFeel.me
КОПНЕЯ...
Автор: toni_bliznaci,  10 юли 2011 г. в 19:29 ч.
прочити: 385
КОПНЕЯ ДА ВИЖДАМ ОЧИТЕ ТИ
КОПНЕЯ ДА ГАЛЯ ЛИЦЕТО ТИ,
ЦЕЛУВАЙКИ УСТНИТЕ ЧУВСТВЕНИ,
УСЕЩАЙКИ НА РЪЦЕТЕ
ТОПЛИТЕ ЛАСКИ...
НЕЗАБРАВИМИТЕ.
КОПНЕЯ ДА ВКУСЯ ОТ СЛАДОСТТА ТИ,
ДА СЪМ ДО ТЕБ И В СТРАХА ТИ,
ДА ПОПИВАМ С УСТНИ СЪЛЗИТЕ,
ДА СПОДЕЛЯМ С ТЕБЕ МЕЧТИТЕ.
КОПНЕЯ ЛЮБОВНИ ЧАСТИЦИ В ТЕБЕ ДА СБИРАМ
И ДА ГИ ВИЖДАМ, КОГАТО В ОЧИТЕ СЕ ВЗИРАМ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me