uFeel.me
КОЛКО...
Автор: fenix,  21 април 2013 г. в 20:53 ч.
прочити: 301

Колко обич побира сърцето?
Колко болка, обида и страх?
Колко пъти от небитието,
ще се връщам със същия грях?

Колко още за тебе ще страдам?
Колко още пролети сълзи?
Колко още за теб барикади
със глава ще разбивам, стени?

Колко делници пусти, безлични?
Колко нощи с кошмарите зли?
Колко пъти ще викам \"Обичам те\"
и от болката в мен ще вали?

Колко още въпроси, въпроси...
Колко смисъл ли има в това?
Още спомена болка ми носи,
с армаган на гърба - любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me