uFeel.me
КОЛКО ОЩЕ...
Автор: fenix,  19 май 2012 г. в 18:19 ч.
прочити: 326
Колко нощи във тъмното гледах,
търсех в мрака от тебе следа?
Не намирах... и бързо си лягах,
със замряла от болка душа...

Колко исках да зная, че вечер,
пак, потайно ме чакаш отвън...
Но нощта в свойто черно елече
те краде и оставам без сън...

Колко още сълзи ще пролея...
Болка страшна гризе ли, гризе.
Как след тази любов ще успея
да закърпя ранено сърце...

Как сълзите обратно да върна -
по закон те надолу текът...
Този свой мироглед да обърна,
как ще мога... Ще има ли път?

Ще ме радва ли сутрин зората,
тихо спяща, щастлива до мен?
Ще докосна ли пак светлината,
със надежда за новия ден...

Ще престана ли сенки да гоня,
гордо вдигнала, с вяра, глава?
Как със тази любов ще се боря,
щом за нея се взирам в нощта?

Колко още така ще се питам,
изтезавайки свойта душа...
Май е време напред да опитам
да пристъпя в живота! Сама!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me