uFeel.me
КОЛКО ЛИ ЩЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ
Автор: kasandra666,  7 януари 2010 г. в 12:20 ч.
прочити: 511
КОЛКО ЛИ ЩЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ АКО ТИ НЕ СИ ДО МЕН.
АКО НЕ УСЕЩАМ ПРЪСТИТЕ ТИ ВЪВ КОСИТЕ СИ,
ЩЕ УСЕЩАМ ВЯТЪРА СТУДЕН .
ЩЕ МЕ БРУЛИ БЕЗПОЩАДНО,
ЩЕ СЕ ВЕЯТ БЕЗ ПОРЯДНО БУЙНИТЕ КОСИ!!!
ЩЕ УМИРАМ ВСЕКИ ДЕН ПО МАЛКО,
АКО ТИ ДО МЕН НЕ СИ.
ЩЕ СЕ  СТОПИ УСМИВКАТА МИ НА ЛИЦЕТО.
ОТ ОЧИТЕ МИ ЩЕ ПОТЕКАТ КЪРВАВИ РЕКИ.
ЩЕ СЕ ВЛИВАТ БУРНО ВЪВ СЪРЦЕТО
 И ТО БАВНО ЩЕ СЕ ЗАДУШИ.
КОЛКО ЛИ ЩЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ,
 АКО НЕ ЧУВАМ НЕЖНИЯ ТИ ГЛАС!!!
 В ОМАЯТА НА МЕЧТИТЕ НИ-СЕ ПОТОПИХ И СЕ РАЗЛЯХ.
КОЛКО ЛИ ЩЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ!!!
 ЩОМ БИЛА СЪМ ВЕЧЕ С ТЕБ.
 ЩЕ СЕ ВЗИРАМ В ПОГЛЕДИТЕ МЪЖКИ,
 НО ЗНАМ ВЪВ ТЯХ ЩЕ ТЪРСЯ ОТНОВО ТЕБ.
ОЧИТЕ ТИ,ПОХОДКАТА НЕБРЕЖНА,ПОЗНАТИЯ СИЛУЕТ.ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНА  ОТНОВО
В ЛЕДЕНА КРАЛИЦА, ЗАЩОТО ЗНАМ-НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Е  КАТО ТЕБ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me