uFeel.me
КОЛКО ГОДИНИ МИНАХА
Автор: yuliya2006,  17 май 2009 г. в 09:38 ч.
прочити: 447

Колко години минаха,
а ти слънце, все същия.
Очите ти греят обично
гласът ти трепери,  радост е.

Колко години минаха,
ръцете протягаш,  прегръщаш ме
И тихо и нежно ми казваш,
колко много, искаш ме.

Колко години минаха,
света край нас промени се.
А ние с теб не пораснахме,
деца останахме влюбени.

Колко години минаха
а ти див,  не поумняваш.
Колата караш,  говориш
рязко спираш, ще се пребием.

 

на А....



04.2009

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me