uFeel.me
КОГАТО
Автор: liviq-Zdravka,  1 февруари 2009 г. в 14:06 ч.
прочити: 222

Когато будният поглед застине в очите,

когато в неразбраност думи хабим,

когато буйния огън в сърцето

за олово студено сменим,

когато кръвта неспокойство чертае

и засвири неспирно по струните на горестта,

когато копнението в горчилка израсне

и помежду тишина постелим, тогава

оглушително към нас ще пристъпи

раздялата на вятърен кон,

за да ни разпилее в различни посоки,

в изпълнена с безкрайности миражност,

очакваща ни някъде през времето

за среща с  поредната любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me