uFeel.me
КОГАТО ИМАШ НУЖДА
Автор: fenix,  2 февруари 2013 г. в 18:54 ч.
прочити: 556
Когато имаш нужда потърси ме!
Аз няма да съм твоята сълза.
Утеха ще съм - без адрес и име,
в тунела пътеводна светлина.

Когато имаш нужда ще съм нежна
със устни изтъкани от сатен.
Любов и лъкатушеща, безбрежна,
усмивката във твоя труден ден.

Ще бъда и нестихващата жажда,
словата от познатият рефрен.
Надеждата, която се възражда,
във нощите, когато си до мен.

Ще бъда фея, само пожелай го.
За тебе чувствам отредил ме Бог
Посятото зрънце\' е още малко,
но утре ще разцъфне във любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me