uFeel.me
КОГАТО ИДВАМ ПРИ ТЕБЕ
Автор: mitivan,  22 юни 2012 г. в 17:24 ч.
прочити: 537
Предчувствам тупти ти сърцето,
във ритъм на мойто напява,
в усмивка сияе лицето,
при моята само поява.

Как бързо минути минават,
додето, там, горе в Акаша,
съдбите ни плитките сплитат,
играейки в драмата наша.

За времето, дето дари ми,
за любовта, що в мене породи,
сгрешил ли съм нещо - прости ми.
Бог нека ни пази и води!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me