uFeel.me
КОГА
Автор: idan,  27 март 2011 г. в 23:31 ч.
прочити: 296

Три пъти я целунах.

Сълзи в очите пълзят,

гърлото клещи стягат.

Икона жива е тя,

кога отново ще я видя?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me