uFeel.me
КЛЮЧеТО
Автор: dim-dam-dum_F,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 674
Прокле ме! Представяш ли си-най-добрият ти приятел да те прокълне?
Мислиш си, че те обича, а..той...: "ще се влюбиш в него".
А тя...! Дойде. Идваше и си отиваше.
Бях просто крайпътна спирка по безкрайния и път. И винаги ме оставяше сама.
Обаче...сега се спря! И няма да си тръгне до края на живота ми.
После...ще продължи. Но коя е тя?
Госпожица ЛЮБОВ, разбира се! Тя спря за дълга почивка при теб и мен.
Все едно е на курорт! И ми каза да те заключа. Само това.
чудех се дълго, мислех постоянно къде да те заключа-дали в някоя клетка за хищници, или в кафез за птички. Но ти не си зъл хищник, а си весел и волен като птичка. А те...не бива да са затворени.

И след дълъг размисъл... осъзнах-ще те заключа в сърцето си.
И за да не се чувстваш като някои затворник...ще ти кажа как, ако искаш, можеш да излезеш от там. Ще ти разкрия къде е ключето.

Ако успееш да стигнеш до най-крайната точка на света-там в най-високата планина на Земята; в най-дълбокото езеро,което съществува; и в най-малката мидичка в него...там е то! Ключето, което може да те измъкне.
Тогава и само тогава ще мога да те забравя, а ти да си тръгнеш. ЗАсега...оставаш тук.

И...какво да ти кажа...? НА СЛYКА!!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me