uFeel.me
КЛЮЧ КЪМ СЪРЦЕТО
Автор: krasinka,  2 юли 2013 г. в 10:15 ч.
прочити: 565


Сърцето ми е заключена с голям катинар,
но той отдавна е ръждясал и вече е стар.
\"Дали ще можеш с устни ти да го отключиш
и да повярва в твоята любов да го научиш?\"

През него минаваха бури, порои и ветрове
и колко много пъти беше разсечено на две.
Сега стои заключено и обвито в тежка самота.
Отключи го с твоите целувки. То те чака- \"Ела!\"

Вземи го в двете си шепи и  с ласки го стопли.
Успееш ли да го отключиш  ще почне да тупти.
Този ключ към сърцето втори дубликат няма.
Щом го освободиш подари му любовта си голяма.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me