uFeel.me
КАТО ЦВЕТЕ СРЕД СЪНЯ
Автор: dizel4eto__f,  24 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 367
Като цветв сред съня,
ти се появяваш.
И ме галиш с аромата,
на твоите листа.

И не спирам да мечтая,
да те сънувам сред цветя.
Да те сънувам и да мечтая,
като цветв сред съня.

Вятърат ли те донесе,
слънчев лъч ли те дари?!
Полъхът,мечтите ми към теб донесе,
и сякаш слънцето ги озари.

Искам да откъсна аромата,
на твойта нежност необятна.
И така ще видя красотата....
красотата на цветята.

Като цвете сред съня,
докосни ме нежно.
Като цвете сред съня,
разцъфни в сърцето ми горещо....!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me