uFeel.me
КАТО МИНАЛО...
Автор: l.hiena,  13 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 288

*Стискам в своите горещи длани

болките и миналите страсти.

А щом те срещна - грозни рани

правиш с безразличното си "Здрасти!".

*Идваш,

          спираш се за миг

                                   и отминаваш,

като сянка,

                 като вихър,

                                 като сняг.

Близо си, а тъй се отчуждаваш...

като подъл и проклинан враг.

*Ти отмина. Впит в далечината

погледът ми търси те - незрим.

Разпръснахме се - шумно в тишината,

като думи,

                като пепел,

                                 като дим!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me