uFeel.me
КАТО ИИСУС
Автор: DINO,  31 юли 2009 г. в 19:32 ч.
прочити: 211
КАТО ИИСУС

Понесъл кръста си на рамо
Вървя през викащите хора
И крачките броя си само
Почти припаднал от умора

Тук всеки ме кълне и псува
От хорски приказки отровен
Крещят си и отиват да мърсуват
На кой да кажа че не съм виновен

Разпънат съм на кръст за назидание
Да видят всички как наказват
Навярно заслужавам наказание
Защото съм добър разказват

Сърцето ми за всеки е отворено
За всеки има в по парче
За туй горкото е отровено
А иначе животът си тече

Когато там на кръста аз увисна
С ръждивите пирони прикован
За греховете ви очи ще стисна
Живота си заради вас ще дам

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me