uFeel.me
КАТО ХАЛА МЕТЕЖНА
Автор: aza_9,  7 юли 2011 г. в 17:01 ч.
прочити: 229


ИЗПИТВАМ ДИВА ПОТРЕБНОСТ
В СЪРЦЕТО МИ СЕ ЛЕЯТ РЕКИ
ОМРАЗНОТО СТАЕНО СМИРЕНИЕ
СЕ ВТУРВА И ВСИЧКО РУШИ

МИГ... И ИЗБУХВАТ ЗВЕЗДИ
В СВЯТ ОТ ОБИЧ ПОТРЕБНА
С ВЪЗДИШКА ЛУНАТА МЪЛЧИ
ИЗНИЗВАТ СЕ НЕМИ ВСЕЛЕНИ

И В СЪРЦАТА ХИМН ПРОЕХТЯ
ПЛАМЕНЕН КАТО ХАЛА МЕТЕЖНА
ВЪЗРОДИ СЕ ОТНОВО СВЕТА
ОТ ЗВЕЗДИ, ЛЮБОВ И КОПНЕЖИ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me