uFeel.me
КАПКИ ДОПИР
Автор: avin,  5 октомври 2010 г. в 13:15 ч.
прочити: 311

Зимна.
Вълшебство сътворено,
ледени висулки
графика рисуват.

Жажда.
Пролетни води бликат,
вода и вяра неразделни,
в утро целунати.

Ноктюрно.
Медуза на пясък горещ,
капки живот,
на залеза в топлината.

Двама.
Мечти в есенна роса,
допир живителен,
пробуждане.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me