uFeel.me
КЪМ ВЪРХА
Автор: fenix,  9 февруари 2013 г. в 09:27 ч.
прочити: 299
Дойде ли днес по-близо до сърцето
или от него се отдалечи?
Превърнахме ли в драма битието,
убихме ли родените мечти?

Разкъсахме ли цветето със зъби,
вглъбени всеки в своeто жалко Аз?
Изстреляхме ли думите - куршуми,
но нужното не казахме на глас?

Спечелихме ли своята награда
или от всичко кръста натежа?
Роди ли се любов красива, млада?
Със камъни убихме ли страстта?

Прибързахме ли чувствайки обида,
не стигнали дори и до дела?
Животът - колосална пирамида,
на първо сме стъпало към върха!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me