uFeel.me
КЪМ ТЕБ
Автор: Nina Kala,  18 юли 2009 г. в 10:25 ч.
прочити: 576
Аз идвам към теб
топлоструйна и песенна,
звънтяща като пролетна река -
от снегове планински родена,
скрила в шепите слънце,
в очите - дъга.
Аз идвам пречистена,
реална и измислена,
стаила в крилете си зов,
в дъха си - куплети.
Аз идвам... ето... !
Просто съм Любов -
безплътна и незрима,
по път свалила свойте амулети,
освен един... освен сърцето!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me