uFeel.me
КЪМ СВЕЧЕРЕНОТО НЕБЕ
Автор: hadjito,  2 юли 2011 г. в 09:13 ч.
прочити: 141
КЪМ
СВЕЧЕРЕНОТО НЕБЕ



Китарата в ръцете ти
повтаря плавната извивка
на ханша и бедрата ти.
И голият ти пъп,
като космична дупка,
засмуква моя поглед.
И прави ме съвсем материален,
забравил за душата,
на чувствата за светлината.
Изпуснала китарата,
ръката ти ме взема,
повежда ме,
към свечереното небе
на нежността ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me