uFeel.me
КАКВО СИ ТИ, ЛЮБОВ?
Автор: Nina Kala,  20 януари 2010 г. в 14:52 ч.
прочити: 404
Какво си ти, Любов?
Зло или добро?
Радост или болки сто?
Целувка дълга?! Кратък миг?!
Писмо изпратено, но неполучено,
отчаян зов или копнежен вик?!
Сълза си ти,
отронила се в късна вечер
и родила този стих...
Мечта си ти,
жадувана, непостижима...
Дъга си ти,
пъстра и красива,
дъга,
под която аз не мога да премина...
Или си просто летен дъжд,
разплискващ светлата надежда,
че ти, Любов, ще останеш последна!

16 ноември 1998 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me