uFeel.me
КАКВО СЪНУВА ТАЗИ НОЩ!
Автор: fenix,  14 май 2012 г. в 18:07 ч.
прочити: 374

Какво сънува тази нощ, кажи ми?
Дали ме взе със себе си в съня?
Дали за теб бях щастие без име
или красива, влюбена луна?

Дали докоснах вътре във сърцето,
със струните на моя нежен глас?
И пръстите ми, нежни, по лицето,
почувства ли докат те милвах аз?

Усети ли, в душата, топлината,
от мойта обич, що навред строи,
на тръпнещата кожа аромата...
Разбра ли, че до тебе някой спи?

Целувките почувства ли горещи
и устните пропити със нектар?
А спомняш ли си нощните ни срещи,
изпълнени със толкоз много жар?

И носи ли ти изгрева усмивка,
зарежда ли със светлина деня?
Знаеш ли... голяма съм щастливка,
че имам теб и твоята душа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me