uFeel.me
КАКВО Е...
Автор: gala mari,  18 октомври 2008 г. в 23:40 ч.
прочити: 959

Какво е моя ден без тебе?

Празна чаша

и часовник спрял.

Минути, часове, вселени

животът покрай мен е извъртял.

Невиждащи очи

и много натъжени...

Студени пръсти,

недокоснати ръце...

Шептящи струни заскрежени...

Тревожен пулс

на стихнало сърце...

 

Далечен вятър храсти гони.

След стъпките ти - само грях.

Сълза по ствола на бреза се рони.

И в нея - ТЕБ видях.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me