uFeel.me
КАКВО Е?
Автор: zefpet,  13 юни 2012 г. в 10:44 ч.
прочити: 482

„Кой ще каже какво е любов”
Г.Джагаров

 

Дали е любовта ни само миг,
откраднат от божественото време?
Дали е оня, много тъжен стих,
а може би е само въжделение?

Дали е нежен ромон на река,
течаща през градините на Едем?
Дали е оня поглед през нощта,
която ни погълна в ада земен?

Дали не е пък дяволска сълза,
потърсила на устни красотата?
Дали е зов, сърцата що мълвят,
а може би е вятър над житата?

Дали е тих романс, китарен звън,
игра ли е на думи и копнежи?
А може би е взрив, наяве сън,
молитва, или полет над безбрежия?

Какво ли е? Не искам и да знам!
Летя до теб. Какво, че ни е трудно?
Страхът изчезна и какъв ти срам,
щом в огнен вихър любим се безумно?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me