uFeel.me
КАКВО Е ДА СИ ВЛЮБЕНА
Автор: DINO,  10 август 2009 г. в 18:07 ч.
прочити: 268

Какво е да си влюбена?

Дали усещане за нещо свято

Или във нищото изгубена

Или е най хубавото на земята

 

Какво е да си влюбена

Опитвам се да разгадая

Заета, изморена и отрудена

Все ти виновна си накрая

 

Какво е да си влюбена?

Дали е като питие последно

Дали от радост си погубена

Или това ти действа вредно

 

Аз зная мила моя болката

Дали обичана си и желана

Но не изяждай като богомолката

Любовта неизживяна

10.08.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me