uFeel.me
КАКТО БРЕГА С МОРЕТО
Автор: liviq-Zdravka,  19 октомври 2009 г. в 13:08 ч.
прочити: 453

Пенлива. Свойствена. И страстна.
Трепетно към теб летя.
Ръцете ми те милват и привличат.
Безкрайна съм... Когато в мен си ти.

 

Кипя, омайно като вино
и имам светъл път... Към теб.
В злато попиляла свойта мисъл,
разбивам се на пръски в твоя бряг.

 

Полъхът на вятър. Благослов.
И Слънце между две небета.
С чист копнеж сливаме души...
Както брегът с морето.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me