uFeel.me
КАК СЕГА ДА ТЕ ОБИЧАМ
Автор: blaskov,  18 август 2012 г. в 15:54 ч.
прочити: 317
Пред мене ще застанеш тихо,
преуморена, укротена...
Сто луди вихри се явиха
и ти отиде си от мене.


И сам останах след пороя,
а ето, че се връщаш пак.
Очакваш пак да бъдеш моя,
от мене чакаш ясен знак,


да те зова, да те наричам
отново с нежни имена...
Но как сега да те обичам,
след като друг е днес света?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me