uFeel.me
КАК ДА ТИ ГО КАЖА?
Автор: sheidy7y,  24 април 2009 г. в 08:37 ч.
прочити: 334
Отново в молитви към теб се отдавам,
отново чакам ти да ми подскажеш,
отново безсилен аз си оставам,
отново оставям те решение ти да намериш.


Думи едни, прости аз не намирам,
"Обичам те" да кажа колко трудно е сега,
блъскам си главата и буквите събирам,
от час над белия лист стоя,
но буквите не мога да сглобя.
"Обичам те" да кажа колко трудно е сега!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me