uFeel.me
КАФЕ ПИЕ СЪРЦЕТО
Автор: idan,  30 юни 2011 г. в 15:57 ч.
прочити: 256

Изгрява - залязва,
в любовта място отбелязва...
Не се ли влюбиш,
трудно луната забелязваш.

Душа в полет...
не е спортна игра,
диалог музикален,
плод забранен.


 Безброй светлини,
захаросани  устни,
кафе недопито,
лудо бие сърцето.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me