uFeel.me
Изведнъж
Автор: raia vid,  26 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 458
Бяхме с теб и щастливи, и добри
и летяхме във нощта,
разперили крила.
Когато върху нас буря връхлетя,
не виждахме,
че облаци покриваха луната
и гаснеха трептящите звезди.
Вятър духаше насрещен,
дъжд запръска изведнъж -
ранени, със пречупени крила,
паднахме в пожъната ръж.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me