uFeel.me
Извънбрачна любов
Автор: galabica,  2 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 896

Моите пръсти шарят
по оредялата ти коса.
Твоите длани парят
на целулитните ми крака.

Странно е, но е хубаво.
Как се нарича това?
Сякаш за първи път влюбени,
жадни да сграбчим мига!

Някой го е измислил:
"извънбрачна любов".
Всичко ли си премислил?
На какво си готов?

Ти си отдавна женен.
И аз имам съпруг.
Споменът вече е бледен,
но децата са още тук.

Планове не кроим
да сме завинаги двама.
Просто лежим и мълчим.
И сме тук, и ни няма.

Сега си върви, прибери се.
Жена ти в къщи те чака.
За кавга приготви се-
то така е във брака.

Аз каква съм?Любовница
или резервна съпруга?
Може би някаква двойница,
може би някаква друга...

Няма значение никакво.
Просто с изгрева нов
ще те чакам усмихната
за една извънбрачна любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me