uFeel.me
Изречена тишина
Автор: pavli,  24 юни 2009 г. в 06:31 ч.
прочити: 2220
Всеки чува своята тишина...
покрила твоите и моите признания...
... тишина, пълна с изричане...
Прелиствам се... И чувам шепот:
„Намерих те и те видях такава,
каквато искаш да бъдеш.”
Отварям всяка моя мисъл
(отброявам звук след звук)
и ти изпращам щастие...
А тишината няма да е същата...

                             © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me