uFeel.me
Изпратих болката да си върви
Автор: mega_char,  15 ноември 2010 г. в 18:51 ч.
прочити: 397
Доскоро бях крехка и чуплива...
давех се в потока на сълзите.
Бях самотна и ранима...
с мене също плачеха звездите.

В безкрайните ридания задавях се
и въздух сякаш не достигаше.
Пътеките белязали сърцето
скриха се и слънцето не ги намираше.

Но случайно теб намерила
като знак изпратен от съдбата.
Болката сякаш съм изгубила...
удавена, потънала най-долу във реката.

Изпратих я да си върви
там откъдето бе дошла...
в безкрайните тъми,
в плътните завеси на нощта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me