uFeel.me
Изпратено… с обич…
Автор: pavli,  25 октомври 2009 г. в 09:19 ч.
прочити: 2974

Плиснато… с обич…

Моят пламък от очите маслинени
теб огрява, в синевата плиснат...
В бъдещето чудно с теб надникваме
и денят ни става топъл и усмихнат!


***
Почувствано… с обич…

Жарко слънце помита всички облаци вън.
Преминават забързано ежедневни задачи.
С теб била съм наяве, продължавам насън...
И душата забравя как се търси и плаче!


***
Прошепнато… с обич…

Посяваш дръзко хиляди желания...
С дъх цяла ме изпълваш лудо!
Улавям вярно твоите послания...
теб дишам, без да се събудя...


***
Получено… с обич...

                          
© Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me