uFeel.me
Изпращане
Автор: Petrova_AHETA,  3 февруари 2012 г. в 22:14 ч.
прочити: 258
Невидима и аз ще те изпратя!
Ще те прегърна с плачещи очи.
Ти тръгваш...
По неизвестни  пътища ще крачиш.
Сърцето ти е свито,
но те моля,  не плачи и ти!
Аз...
Аз,  това пакетче ти приготвих само,
подкрепям те, това е моето рамо!
Не го губи! Във него сложих всичко,
което ще ти е подкрепа в идни дни!
Зрънца от моето сърце отроних:
Здраве, за да можеш да се трудиш!
Спокойствие, за да спиш добре и да не се будиш!
Вяра, за да се сбъдне всяка твоя надежда!
Всичко по твой вкус да се подрежда!
Сила, за да не отстъпваш,
ако не си готов да преглътнеш,
и чувстваш, че може да продължиш!
Всяка умора да победиш!
Нежност, за да ти е топло в зимните нощи!
Да усещаш, че не си сам, а с тебе съм още!
Сълзи ли намери в пакета?! Те са мои!
Нека никога сълзите да не мокрят очите твои!
Нека само аз да плача и въздишам,
да живея и да те очаквам! Много те обичам!
Невидима те изпращам още по - далече...
Сърцето ми се къса от болка вече...
Пакета ти подавам с обич!
Пази го! В него аз живея!
Ще съм там и ще съм с тебе,
даже и да остарея...
Ще ми липсваш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me