uFeel.me
Изпращам ти...
Автор: hrizantema,  13 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1082

В студената  пълна със  сънища нощ,

в ръждиводантелена есен,

 

в напразно очакване с тъжен рефрен

изпращам ти моята песен!

 

Очите притварям  в  студения  мрак

  измислям  си песен за лято,

 

мигът е замръзнал и песенен сняг

лети като сребърно ято!


     

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me