uFeel.me
*Изповед*
Автор: mechtaq_za_teb,  28 март 2013 г. в 21:08 ч.
прочити: 342

Усмивката отново слагам на лицето,

гримирано със пъстри цветове.

Но що е тъжно вътре във сърцето,

знаят само моите стихове.

Нима е грешно да си тъжен?

Нима е грешно да скърбиш?

И когато някой липсва ти,

да си поплачеш вместо да мълчиш.

Уморих се вече да съм „силна”,

иска ми се с някой да го споделя.

Но така отдавна вече  свикнах

да съм себе си, когато съм сама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me