uFeel.me
Изповед
Автор: Petrova_AHETA,  22 януари 2012 г. в 22:47 ч.
прочити: 263

Аз винаги била съм само твоя!
И в мислите не ти изневерих!
А тялото, греховно не го сторих!
Чиста бях и така се съхраних!
То... от глупост наранихме си душите!
Грешат и умните нали?!
Със глупост заличихме дните,
на разговорите и горещите мечти!
Да си простим е време!
Май, че си простихме,
но обидени по детски се държим!
Делим си вината, че се губим!
Обичайки се търсим и тъжим!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me