uFeel.me
Изповед
Автор: tonia_borisova,  9 август 2011 г. в 00:19 ч.
прочити: 261
„Постой да те погледам!\" - молят

прехласнатите ти очи.

В такава тишина не може

неискреност да се роди.

В сърцето - слънчево кована

от мъдра, свята светлина,

гори незаздравяла рана -

нетленна грее Любовта!

„Постой да те погледам!\" - тихо

гласът на спомена звучи.

На болката си се усмихвам...

И с тебе е така - нали?

1977г., В.Търново

Из \"Път от Светлина в Безкрая\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me