uFeel.me
Изповед
Автор: Bloody MarY,  21 юли 2011 г. в 21:01 ч.
прочити: 238
Не отричам, че ще ми е мъчно,
но това не означава, че ще плача безутешно.
Ще се сещам с милост за нашите дни,
защото пазя най-красивите ни спомени.

Да знам, че променихме се и двамата,
знам причината за драмата..
Знам, че от жената на мечтите ти
се превърнах в рутина на дните ти.

Не, няма да отричам, че ще тъжа,
все пак исках син да ти родя.
Но осъзнавам, края е поставен,
щастието ти не е било със мен.

И няма да отричам, че още съм влюбена,
но и човека, който обичам отдавна съм изгубила.
И дори да се сещаш понякога за нашите дни
знам, че различни са нашите спомени.

Отдавна го няма, този който луната гледаше
и в различни сериали ме сънуваше.
Не си този, вече различен си,
а именно този обичах преди.

Не отричам, дълго ще ме боли.
Особено когато със друга ще си.
Но всяка болка с времето минава
и тази ще мине, обещавам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me