uFeel.me
Изневяра
Автор: karincheto,  14 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 390
Думите отекват в моите уши
следата от сълзи в очите ми блести
не не мога да простя,това което ти ми стори
не не мога да забравя всички наши раздори.
Мисълта,че сме различни аз и ти
ме кара да забравя всички мои мечти
да разруша всичко,което дълго градих
заради изневяра тъпо сгреших.
Съжалявам,но е прекалено късно
в твоето сърце оставих петно мръсно
да помниш дълго,това което ти причиних,
нищо не промених,дори когато ти се извиних.
За изневяра прошка няма,
тя е равносилна на долна измама
само жена може така да те накара да страдаш
не трябва да се чудя защо от мене бягаш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me