uFeel.me
Изневяра
Автор: Mari_racheva,  30 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 473
Изневярата е тежка и това го знам.
Защото съм изневерила на друг с теб.
И не можеш да си представиш,
как съм се чувствала през това време.
Но не съжалявам, че му изневерих с теб.
Изневярата е много трудна стъпка,
тя не се гради само на удоволствие,
тя се гради и на чувства.
Аз никога не бих простила изневяра.
Защото не е гаранция, че като ти простя
ти няма да постъпиш по същия начин,
само че с някоя друга.
Изневярата понякога убива любовта
и най-много щастието.
За това преди да изневериш на някого,
се замисли първо за него,
дали го обичаш,
дали желаеш да си с него все още
и най-вече как ще се почувства той,
при изневярата ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me