uFeel.me
Измислици
Автор: krassy,  28 април 2010 г. в 19:29 ч.
прочити: 278
Измислям си
небе и ставам птица,
отлитаща към своя топъл юг.

Измислям си
едно различно име,
с което да напомня, че съм тук.

Измислям си,
че някъде съм зима,
и някъде съм пролет на момиче.

Измислям си
една дузина рими,
с които летните си рокли да обличам.

Измислям си,
че есента рисува
спомена за първото кокиче.

Измислям си,
че докато ме има,
ти до мен безумно ме обичаш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me